Peyamitepe Anaokulu

Vizyon: Her çocuğa ulaşabilen bir kurum olmak, kapsayıcı eğitime örnek teşkil etmek.

Misyon: Okul öncesinden her çocuk faydalansın ilkesinden hareketle bölgemizdeki velilere ulaşmak istiyoruz. Her çocuğun ihtiyacına cevap vermeyi hedefliyoruz. Çocukların yaparak yaşayarak öğrendikleri, araştırma imkanı buldukları, Türkçeyi düzgün kullanabilmelerine imkan sağlayan, akranlarıyla bir arada eğitim öğretim aldıkları, projelerin içinde aktif rol alarak öğrendikleri, manevi ve milli değerlerimizi davranış haline getirdikleri; kapsayıcı eğitimi hedef alarak her çocuk özeldir yaklaşımıyla tüm çocukların kendi gelişim hızlarında ilerlemesini hedef alıyoruz.

Başarılar:

Saatler: 09.00-14.00
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: -
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://774673.meb.k12.tr

Adres - BEŞİKKAYA MAH. 1999 SK. NO 1/1 ALTINDAĞ / ANKARA

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Altındağ ilçesi Beşikkaya Mahallesi´nde olup, ulaşım sorunu yoktur.

Adres - BEŞİKKAYA MAH. 1999 SK. NO 1/1 ALTINDAĞ / ANKARA

Ulaşım Ulaşım Sıhhıye köprüsü üzerinden 393 ve 312 numaralı EGO otobüsleri ile ayrıca ULUS´tan dolmuşlarla sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 6,4 km