Kurumsal Tarihçe

29.03.2024 16

Okulumuz 2023 yılında yapılmış 2023-2024 eğitim öğretim yılında da faaliyete başlamıştır. Okulumuz YİKOB Paket-1 projesi kapsamında yapılmıştır. Okulumuz 636 m2 genişliğindedir. Okulumuz fiziki olarak 1 müdür odası,1 müdür yardımcısı odası,1 çok amaçlı salon, 4 çocuk tuvaleti, 2 personel tuvaleti , 2 engelli tuvaleti, 1 mutfak, 1 yemekhane, 1 destek eğitim odası, 1 arşivden oluşmaktadır. Okulumuz doğalgaz ile ısıtılmaktadır. Şu an okulumuz 1 okul müdürü, 5 okul öncesi öğretmeni, 1 aşçı, 2 yardımcı personel (TYP), 52 erkek, 50 kız öğrenci olmak üzere toplam 102 öğrenci ile çalışmalarına devam etmektedir. Eğitim faaliyetleri düzenlenirken çocukların yaşları ile ilgili ve ihtiyaçları okulun imkânları göz önünde bulundurulmaktadır. Ayrıca okulumuzda çocukların eğlenerek öğrenmelerine geliştirmek gezi ve sosyal etkinlikler organize edilmektedir. Çocukların sınıf içerisinde öğrendikleri konular ile ilgiliinceleme ve araştırma gezileri yapılmaktadır. Bilgi eksiklerimizi giderme amaçlı çeşitli konularda konferans ve seminerler düzenlenmektedir. Atatürk vatan, millet bayrak aile ve insan sevgisini benimseyen milli ve manevi değerlerine bağlı kendine güvenen çevresi ile iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli,çağdaş düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen saygılı ve kültürel çeşitlilik içerisinde hoşgörülü bireyler olarak yetiştirilmelerine temel hazırlamak amacıyla çaba gösterilmektedir.